Polet s padalom iz Krvavca

Polet s padalom iz pobočij Krvavca vam ponuja pogled na Gorenjsko od Kamnika do Kranja, ob boljši vidljivosti se vidi tudi Ljubljana. Polet nudi razgled po celotnem vzhodnem delu Karavank in Kamniško Savinjskih Alp v ozadju. 

Pristajalno mesto se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem, kjer se tudi zberemo in potem se odpeljemo na štartno mesto na Ambrož pod Krvavcem. Polet s padalom iz Krvavca je odvisen od paketa (link) poleta, ki ga izberete in tudi od vremenskih pogojev. Izkušeni jadralni padalci vedno pred poletom preverimo vremenske pogoje, za vašo varnost.

Če izbirate polet s padalom iz Krvavca in ste iz Zgornje-Savinjske doline, vam omogočimo prevoz. Iz Savinjske doline se odpeljemo čez Črnivec do Kamnika in potem do Cerkelj na Gorenjskem. Vožnja traja približno 1 uro.

Na Krvavcu se najbolje leti na južne in jugozahodne vetrove in predvsem je ugoden kadar ni mogoče letenje na drugih vzletiščih ki so obrnjena na vzhod. Ponuja idiličen pogled na Karavanke, del gorenjske in ljubljanske kotline.

Svoj polet s padalom s Krvavca lahko rezervirate tukaj.