Skozi leta našega strokovnega delovanja, smo od naših strank prejeli številna vprašanja, ki se pričenjajo s 'kaj', 'kako', 'zakaj'. Nekaj najzanimivejših smo zbrali v rubriki Pogosta vprašanja, v želji, da vam dejavnost približamo in morda prihranimo kakšen klic ali elektronsko sporočilo.

Vzlet in pristanek

Pred poletom vam pilot razloži vsa potrebna navodila za vzlet, ki so namenjena njegovi varni izvedbi, kasneje v zraku, pa ste udobno nameščeni v letalnem sedežu spredaj, pred pilotom jadralnega padala. Pristanek je nezahteven in se zaključi v nekaj korakih.

Trajanje

Pogosto slišimo vprašanje, koliko časa traja celotna izvedba poleta. Za srečanje se običajno dogovorimo na prepoznavni točki v kraju, kjer se bo izvedel določen polet. Odpravimo se do pristajalnega prostora, kjer lahko pustite svoje vozilo, in se z našim vozilom odpravimo do vzletišča. Vzpon traja približno 30 – 60 minut, odvisno od lokacije. Na vzletišču je treba pripraviti padalo in si nadeti letalni sedež ter čelado, kar traja 10-20 minut. Nato sledi vzlet in se nadaljuje do pristanka glede na izbrani polet. Vse skupaj traja od 90 do 120 minut. V primeru krajših MINI poletov se čas skrajša na približno 60 minut na osebo.

Darilni boni

DARILNI BONI – vključujejo posebno ugodnost, saj so veljavni *DVE sezoni od datuma nakupa! (Sezona traja od aprila do konca oktobra).

*Kuponi, kupljeni v tekoči sezoni, so uporabni še celotno prihodnjo sezono!

Polet z jadralnim padalom je lahko zelo dobra zamisel, v kolikor iščete posebej izvirno darilo. Da boste blesteli pri obdarovanju, vam omogočamo nakup DARILNIH BONOV. Prav tako se lahko dogovorite za PAKET PRESENEČENJA, ki obdarovanca zagotovo ne bo pustil hladnega.