O Impulse Paragliding

Zadovoljni smo, ko lahko veselje do potovanja skozi prostor prenašamo na tiste potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega, na tiste, ki jih navdušuje pogled na svet od zgoraj. Sprostite se in zazrite se naokoli: občutek je božanski.

Licencirani, strokovno usposobljeni in izkušeni piloti

Vodja organizacije poletov je predsednik jadralnih padalcev in zmajarjev na Letalski zvezi Slovenije, inštruktor jadralnega padalstva, tandemski pilot in član slovenske reprezentance Luka Felicijan z večletnimi izkušnjami, katerih del so tudi tekmovalne izkušnje v hitrostnih preletih in točnostnem pristajanju, pri katerih pilot običajno izkusi tudi letenje in pristajanje v najbolj zahtevnih gorskih pogojih. Naše znanje posredujemo potnikom, ki lahko brez predhodnega znanja poletijo s strokovno usposobljenim izkušenim pilotom.

Kje in kako letimo

Naša ponudba zajema preproste mirne prelete z nižjimi višinskimi razlikami. Če ste ljubitelj živahnejšega doživljanja sveta od zgoraj, pa se lahko dogovorite tudi za višinske aktivne adrenalinske prelete. V naši organizaciji se izvajajo MINI, daljši MAXI in SPECIAL poleti. Vabimo vas k prijetni novi izkušnji ali pa k ponovnemu poletu, v kolikor že poznate razsežnosti doživljanja lepote življenja, ki jih nudi prosto letenje nad dolinami, jezeri in gozdovi!

Dobrodošle tudi skupine

Organiziramo tudi letenje za skupine, pri katerih polete izvaja več pilotov hkrati. Prevoz na vzletišče je organiziran, za polet pa priporočamo klasično športno opremo in obutev. Polet je treba predhodno rezervirati.

Inštrukorji

Luka Felicijan
Franek Rakun
Peter Remšak