Zadovoljni smo, ko lahko veselje do potovanja skozi prostor prenašamo na tiste potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega, na tiste, ki jih navdušuje pogled na svet od zgoraj.
Sprostite se in zazrite se naokoli: občutek je božanski. Zakaj ne bi poskusili? Zadovoljni smo, ko lahko veselje do potovanja skozi prostor prenašamo na tiste potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega, na tiste, ki jih navdušuje pogled na svet od zgoraj.

Kdo je pravzaprav Impulse?

Licencirani, strokovno usposobljeni in izkušeni piloti

Vodja organizacije poletov je inštruktor jadralnega padalstva in tandemski pilot Peter Remšak z 20-letnimi izkušnjami, katerih del so tudi tekmovalne izkušnje v hitrostnih poletih, pri katerih pilot običajno izkusi tudi letenje v najbolj zahtevnih gorskih pogojih. Naše znanje posredujemo potnikom, ki lahko brez predhodnega znanja poletijo s strokovno usposobljenim izkušenim pilotom.

Kje in kako letimo

Naša ponudba zajema preproste mirne prelete z nižjimi višinskimi razlikami. Če ste ljubitelj živahnejšega doživljanja sveta od zgoraj, pa se lahko dogovorite tudi za višinske aktivne adrenalinske prelete. V naši organizaciji se izvajajo MINI, daljši MAXI in SPECIAL poleti.
Vabimo vas k prijetni novi izkušnji ali pa k ponovnemu poletu, v kolikor že poznate razsežnosti doživljanja lepote življenja, ki jih nudi prosto letenje nad dolinami, jezeri in gozdovi!

Dobrodošle tudi skupine

Organiziramo tudi letenje za skupine, pri katerih polete izvaja več pilotov hkrati. Prevoz na vzletišče je organiziran, za polet pa priporočamo klasično športno opremo in obutev.
Polet je treba predhodno rezervirati.

img

IMPULSE

Peter Remšak s.p.
Šokat 1
3342 Gornji Grad
070 703 078
IBAN: SI56 0311 7100 0249 784

Oglejte si reklamni video

Vabimo vas k ogledu kratkega predstavitvenega filma, da dobite občutek kako izgleda polet s padalom. Za bolj živo doživetje boste pa morali z nami poleteti 🙂